Random Képregények

Utolsó kommentek

  • -Szűcs Gyula-: @Dagda: Mi is! :) (2015.12.09. 17:29) RANDOM #1
  • Dagda: @-Szűcs Gyula-: Örülünk, Vincent. :) (2015.12.06. 22:00) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Amigarockwell: helyes, helyes! :) (2015.11.04. 06:51) RANDOM #1
  • Amigarockwell: @-Szűcs Gyula-: Hűha, hirtelen azt se tudtam mi történt :) na majd meglessük ezt is :) (2015.11.01. 13:39) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Szentgyörgyi: @michhuli: @pvissza: @gamerZ: ELKÉSZÜLT A CAFE POSTNUCLEAR FOLYTATÁSA!!! Ami egyb... (2015.10.31. 12:12) Előzetes - Café Postnuclear #2
  • Utolsó 20

Tavaszi képregény börzék

2013.03.09. 12:44 Emtrexx

Idén tavasszal már 25. alkalommal kerül megrendezésre a budapesti képregény börze. Igaz, a szerzők és kiadók az eddig megszokottnál jóval kevesebb újdonsággal készülnek a mostani eseményre, de a börze amúgy is hagyományosan a kevésbé új kiadványok beszerző helye. Szóval aki a digitális képregények mellett papír alapúakat is szívesen lapozgatna az elkövetkező napokban, még pont időben van, hogy beiktassa hétvégi programjai közé a március 10-én, az eddiginél sokkal frekventáltabb helyszínen (a Kispesti Művelődési Házban) megrendezett Képregény Börzét. További részletek: itt.

Vidékiek számára szeretnénk jelezni, hogy még e hónap második felében Szegeden is rendeznek képregény börzét. A március 23-án a szegedi Déri Miksa Szakközépiskolában másodjára megrendezett vásár szervezői idén is várják szeretettel az eladókat, vásárlókat, érdeklődőket, hogy kezdeményezésükből a pestihez hasonlóan hagyomány születhessen. Friss információk a rendezvény Facebook oldalán, azaz itt találhatóak.

Természetesen a Random blogot is érdemes figyelni új olvasnivalóért, hiszen a következő időszakra több új képregényünk, kiadványunk is be van tárazva. A legelső közülük rögtön a jövő hét közepén fog debütálni! :)

Szólj hozzá!

Címkék: képregény börze

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása