Random Képregények

Utolsó kommentek

  • -Szűcs Gyula-: @Dagda: Mi is! :) (2015.12.09. 17:29) RANDOM #1
  • Dagda: @-Szűcs Gyula-: Örülünk, Vincent. :) (2015.12.06. 22:00) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Amigarockwell: helyes, helyes! :) (2015.11.04. 06:51) RANDOM #1
  • Amigarockwell: @-Szűcs Gyula-: Hűha, hirtelen azt se tudtam mi történt :) na majd meglessük ezt is :) (2015.11.01. 13:39) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Szentgyörgyi: @michhuli: @pvissza: @gamerZ: ELKÉSZÜLT A CAFE POSTNUCLEAR FOLYTATÁSA!!! Ami egyb... (2015.10.31. 12:12) Előzetes - Café Postnuclear #2
  • Utolsó 20

Új Random kiadvány

2011.07.04. 07:00 Emtrexx

Az eddigi Randomok kapcsán többen szóvá tették, hogy túl sok benne a tesztoszteron, és egyáltalán nem gondolunk azokra, akik szívesebben látnának a szereplők között többet a gyengébbik nem képviselőből, vagy azokra, akik inkább az érzelmesebb témákra nyitottak. Nos, dehogynem gondolunk rájuk!

A Random FanService egy vadiúj netes magazin, a Random unokatestvére, mellyel elsősorban azoknak igyekszünk a kedvére tenni, akik a Random magazinban nem igazán találták meg a számításaikat. Az első szám tartalmát egy kivétellel csupa leányzó munkája képezi, akik mind olyan stílusú történeteket szállítottak nekünk, amilyeneket a Randomban eddig nem láthattál, és valószínűleg ezekután sem fogsz látni. Érdemes hát továbbra is figyelni a blogot, mert azon igyekszünk, hogy szűk egy hónap múlva megmutathassuk: a "random" nálunk tényleg azt jelenti, hogy itt bármi előfordulhat! :)

(A FanService-lány rajz Kuczora Zsolt munkája)

komment

Címkék: előzetes szolgálati közlemény fanservice

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beyonder 2011.07.04. 12:44:51

Majdnem bekommenteltem, hogy de "szar cím", aztán leesett a poén. Ez mondjuk tipikus férfihumor...

Kono-san 2011.07.05. 22:45:24

Fel-fel nézegetek ide és eddig fogalmazódott bennem néhány kritika, ami lehet apróság, de esztétikai szempontból engem zavarnak és ezen a reklámanyagon bukott ki.
Igazság szerint az egész oldalra nézve néhány megfogalmazás tartalmát eddig is furcsának, néhol érhetetlennek éreztem, de idősebb létemre felfogtam végülis, hogy mit akartok néhol mondani, amit a fiatalabb korosztály viszont nem tudna megérteni. Ez az egyik, vagyis kicsit jobban kéne figyelni a leírt tartalmakra, mert néhol összefüggéstelen.
A másik pedig ez a képanyag itt fentebb. Néhány esztétikai jótanács: lehetőleg az összkép egy irányba mutasson, például felül az egyetlen belógó szövegbuborék kicsit amatőr benyomást kelt kapásból. A lányos vonal viszont kicsit erős, kiemelve ezt a női irányvonalat nem célszerű, sőt lehet sértő is, mert a reklámképpel együtt inkább erotikus irányba tereli a benyomást, holott szerintem nem erről lenne szó a kiadványban. Vagyis a fenti szerző és képtartalom nem harmonizál az alapművel. Legvégül a "beszerzési hely" megnevezés kicsit furán hat, miközben az egész online.
Nos ennyi lenne, csak építő jelleggel osztottam meg a véleményem. Ezekre figyeljetek majd, bár igazat megvallva már most, ezen a plakáton korrigálva is csak magatoknak segítenétek.

Emtrexx 2011.07.05. 23:18:18

@Kono-san:
Szia, Kono-san!
Köszi, hogy megosztottad velünk véleményed! A plakátot illetően én is érzem az ellentmondást, amiről írsz, de megvolt az oka annak, hogy ezek a képek kerültek felhasználásra. A végeredményként megszülető magazinban viszont igyekszünk majd egységesebbre venni az összképet.

A "beszerzési hely" egy kis fogalom-játék folytatása, melyet még anno a főszerk kezdett el "a magazin előfizethető az internet-szolgáltatónál" mondatával a Random első számában :)

Kono-san 2011.07.16. 06:01:18

@Emtrexx:
A beszerzési hely így végülis világos, de kívülről jött ember nem feltétlen érti, mint ahogy számomra is furcsa volt.

Ami a felső kiválogatott képeket illeti, ezek szerint félreérthető voltam. Én azt kívántam megjegyezni, hogy amiben a szövegbuborék van, esztétikailag nem a legszebb és kilóg a többi közül, esetleg ha a buborékot kivennétek vagy egy másik részletet használnátok fel, szebben festene. Az egységesség és az esztétika együtt adja a tökéletes összképet!

mesko 2011.07.22. 19:27:30

ez mikor jön?..mert megyek egy hosszabb nyaralásra, s akkor nem olvaslak.

Geldrin · http://geldrin.deviantart.com 2011.07.22. 20:03:15

@mesko: Valszeg jövő hét közepe.
Aggodalomra semmi ok, félreteszünk egy számot csak neked. :D

mesko 2011.07.23. 08:07:50

@Geldrin: ezt már szeretem:)), de elől legyen félretéve, hogy ne kelljen sokat visszamennem..
süti beállítások módosítása