Random Képregények

Utolsó kommentek

  • -Szűcs Gyula-: @Dagda: Mi is! :) (2015.12.09. 17:29) RANDOM #1
  • Dagda: @-Szűcs Gyula-: Örülünk, Vincent. :) (2015.12.06. 22:00) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Amigarockwell: helyes, helyes! :) (2015.11.04. 06:51) RANDOM #1
  • Amigarockwell: @-Szűcs Gyula-: Hűha, hirtelen azt se tudtam mi történt :) na majd meglessük ezt is :) (2015.11.01. 13:39) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Szentgyörgyi: @michhuli: @pvissza: @gamerZ: ELKÉSZÜLT A CAFE POSTNUCLEAR FOLYTATÁSA!!! Ami egyb... (2015.10.31. 12:12) Előzetes - Café Postnuclear #2
  • Utolsó 20

Random #2 Promó

2011.03.31. 07:00 Chavez

Íme, megérkezett a Random Virtuális Képregénymagazin tavasz végén megjelenő következő számának első kedvcsináló promója. Amint látható, a megkezdett sorozatok folytatásai mellett további képregények is helyet kapnak majd a magazinban, ezek között lesz új sorozat, és önálló rövidebb történetek is, de ezekről majd később, a rendes előzetesek során többet is elárulunk. Addig elégedjetek meg a retrós hangulatú exkluzív promóciós szóróanyagunkkal, amit nyugodtan terjeszthettek a neten, nem fogjuk bánni.

(Szokás szerint most is klikkolással lehet megnövelni a kép méretét.)

És akkor megragadva az alkalmat, ejtenék néhány szót a távlati terveinkről is, ugyanis az év folyamán többféle újdonsággal is készülünk az olvasók és persze a saját magunk örömére.

Többször is megkaptuk azt a kritikát, miszerint a női képregényrajongókra egyáltalán nem gondolunk, és hogy a magazinunk túlságosan is "macsós". Többek között ezen próbálunk meg változtatni a nyári uborkaszezon idejére időzített mangamagazinunkkal, ami leginkább a lányok figyelmére számít majd, de természetesen ugyanúgy ajánljuk mindenkinek.

Az ősszel egy különszámmal jelentkezünk, amiről egyelőre csak annyit árulunk el, hogy két rendkívül szorgalmas Randomos rajzoló saját antológiája lesz, és több önálló történetet tartalmaz majd.

Ezeket követően pedig a Random harmadik számával szeretnénk majd zárni az évet.

És még mindig van valami. A blogunk eddig kizárólag a Randomhoz kapcsolódó információs felületként működött, ezért sajnos csak ritkán igényelt frissítést, de mostantól szeretnénk elérni, hogy gyakrabban is érdemes legyen ellátogatni hozzánk. Ezért idén megpróbálunk egyéb képregényes témákkal is foglalkozni, és olyan általunk érdekesnek talált dolgokat megosztani, ami talán a Random olvasóközönségét is érdekelheti. Épp ezért - hogy jobban megismerjünk - szeretnénk, ha válaszolnál az alábbi kérdésre!

 

 

 

 

Hamarosan tehát jelentkezünk újabb információkkal és egyéb tartalmakkal, addig pedig ha véleményetek lenne akár az előzetesről, akár a terveinkről, kérjük osszátok meg velünk hozzászólások formájában. Előre is köszönjük.

Random hadműveleti parancsnokság
 

komment

Címkék: előzetes szolgálati közlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

weapon x 2011.03.31. 13:33:21

Bízom benne, hogy az egyik különszám Emtrexx 12 óráját jelenti. Azt már nagyon-nagyon várom! Hajrá! Első! Suná... Ja, azt nem.

Spuri 2011.03.31. 18:49:19

Nabasszus, január 11-én születtem,és én voltam itt a 111. szavazó! Ha hinnék a számmisztikában, elkezdenék aggódni a holnapi világvége miatt!!! :D

mesko 2011.03.31. 19:29:58

@Spuri: add össze a születési éved utolsó két számjegyét azzal, hogy hány éves leszel az idén, s fogadjunk, hogy 111 lesz?..mert nekem is, és mindenkinek 111 jön ki:)

mesko 2011.03.31. 19:37:32

tetszik az előzetes:), továbbra is az Árnyékfalut várom a legjobban, bár mindegyiket elolvasom..valami azt súgja, hogy ez jó lesz!

ja, és nagyon várom azt a szezonos mangát:))

Chavez 2011.03.31. 20:19:55

Jó bizony. :)

És mellesleg lesz még egy képregény a következő Randomban, ami már sajnos nem fért fel a promó képre, úgyhogy azt tekintsük bónusznak. Ezzel együtt összesen 8 különböző történet lesz olvasható a most már több, mint 120 oldalas második számban, ebből 6 sorozat.
A borító pedig olyan lesz, amilyet szerintem magyar képregényen még nem láthattunk. Azt direkt nem is lőjük le a megjelenésig.

És persze továbbra is várjuk rajzolók és írók jelentkezését. Részletek fent, a menüsorban.

Chavez 2011.04.05. 01:38:36

Köszi mindenkinek aki szavazott, illetve annak is, aki még csak ezek után fog. Meg azoknak is köszi, akik nem szavaztak. Tehát mindenkinek köszönjük az egész világon.
süti beállítások módosítása