Random Képregények

Utolsó kommentek

  • -Szűcs Gyula-: @Dagda: Mi is! :) (2015.12.09. 17:29) RANDOM #1
  • Dagda: @-Szűcs Gyula-: Örülünk, Vincent. :) (2015.12.06. 22:00) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Amigarockwell: helyes, helyes! :) (2015.11.04. 06:51) RANDOM #1
  • Amigarockwell: @-Szűcs Gyula-: Hűha, hirtelen azt se tudtam mi történt :) na majd meglessük ezt is :) (2015.11.01. 13:39) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Szentgyörgyi: @michhuli: @pvissza: @gamerZ: ELKÉSZÜLT A CAFE POSTNUCLEAR FOLYTATÁSA!!! Ami egyb... (2015.10.31. 12:12) Előzetes - Café Postnuclear #2
  • Utolsó 20

Random kritikák

2010.12.16. 16:27 Chavez

A hozzászólók véleményein túl természetesen hagyományos kritikákat is kaptunk, melyek nagyrészt ugyanazokat a hibákat és erényeket emelték ki, mint a kommentelők többsége is. A recenziók között akad kíméletlenül ostorozó, és olyan is, ami egy kicsit talán túlzottan is megengedő, de a lényeg, hogy mindegyikben ott van az igazság. Köszönet értük.

Elsőként a Geekz blog írt alaposabb recenziót a magazinról. Rusznyák "Olórin" Csaba a jogos kritikai észrevételek mellett összességében szerette a magazinunkat, és üdvözölte is a kezdeményezésünket, aminek mi kimondhatatlanul öröltünk.

http://geekz.blog.hu/2010/12/07/random_20

Az lfg.hu kritikusa egy hölgy, aki saját bevallása szerint kívülálló a képregényeket illetően, így nem csak hogy női szemmel, de egyben laikusként is vizsgálta a magazint. Természetesen a laikusok (és a női nemű olvasók) véleménye is ugyanolyan fontos, hiszen az ő meggyőzésük is a céljaink között szerepel. Lőrinczy Judit nem kímélte a Randomot, a legkeményebb kritikát eddig ő fogalmazta meg, bár nem minden esetben értünk vele egyet, a kritikát azért természetesen neki is köszönjük.

http://lfg.hu/41736/ismerteto/random-virtualis-kepregenymagazin-1-szam/

Halász Zoltántól, a Sarkított kockák blog tulajdonosától főleg pozitív visszajelzéseket kaptunk. A recenzor alapos elemzést is mellékelt a véleményei mellé, és külön öröm számunkra, hogy a kicsit mostoha sorsú Város Legendái végre megkaphatta az őt megillető elismerést is, hiszen Zoltán egyenesen a kedvencének jelölte meg. Pacsi!

http://sarkitott-kockak.blogspot.com/2010/12/nem-veletlen.html

Nulysses77 a blogjában egy őszinte, kemény, de korrekt kritikával illetett minket. Köszönjük.

http://nulysses77.wordpress.com/2010/12/07/cafe-postnuclear-es-mas-tortenetek/

Hiena a blogjában röviden és szenvedélyesen dícséri a munkánkat és osztja ki a kritikusainkat. Az elismerése nagyon jól esik, és ez a magazin szempontjából ugyanolyan hasznos és inspiráló, mint a kritikusok észrevételei. Köszönjük neki is.

http://hup.hu/node/96470

Az érdekes nevű blog egyik szerzője Balázs elmondása szerint jól szórakozott a magazin olvasása közben, a lényegretörő és rövid kritikájának pedig abszolút optimista végkicsengést adott, így aztán nem csak a véleményezést, de a megelőlegezett bizalmat is köszönjük neki, és igyekszünk megszolgálni. 

http://blog.demkoszapper.hu/2010/12/09/kepregeny-magyar-modra/

Summázva a dolgot, végül arra a megállapításra jutottunk, hogy bár rengeteget kell még dolgoznunk a képregényeken, de a magazin fogadtatása összességében abszolút pozitív, ami azt jelenti, hogy nem dolgoztunk hiába. Mégegyszer köszönet mindenkinek! ;)

2 komment

Címkék: szolgálati közlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

regression 2010.12.23. 10:26:50

Nekem faszán bejött, és én elég sok képregényt olvasok, tehát van rálátásom a témára.

A kritikát meg csak kritikával. Elkezdtetek valamit, kiálltatok vele a nagyközönség elé, és ez hatalmas dolog.