Random Képregények

Utolsó kommentek

  • -Szűcs Gyula-: @Dagda: Mi is! :) (2015.12.09. 17:29) RANDOM #1
  • Dagda: @-Szűcs Gyula-: Örülünk, Vincent. :) (2015.12.06. 22:00) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Amigarockwell: helyes, helyes! :) (2015.11.04. 06:51) RANDOM #1
  • Amigarockwell: @-Szűcs Gyula-: Hűha, hirtelen azt se tudtam mi történt :) na majd meglessük ezt is :) (2015.11.01. 13:39) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Szentgyörgyi: @michhuli: @pvissza: @gamerZ: ELKÉSZÜLT A CAFE POSTNUCLEAR FOLYTATÁSA!!! Ami egyb... (2015.10.31. 12:12) Előzetes - Café Postnuclear #2
  • Utolsó 20

Random értékelő

2010.12.10. 17:08 Chavez

Kedves olvasók!

A Random egész gárdája nagyon szépen köszöni a több ezer letöltést, és a mintegy 100 véleményt a kommentekben. Igazán örülünk, hogy lesújtó véleményeket gyakorlatilag nem is, érveken alapuló kritikákat viszont annál többet kaptunk. Tisztában voltunk vele, hogy a Random első száma számos gyermekbetegséggel rendelkezik, de pont ezek jövőbeni kiküszöbölése érdekében kértük, hogy minél többen véleményezzétek a projektet. Hasznos tapasztalatszerzésként tekintünk a véleményeitekre, és ígérjük, hogy a következő számok készítésénél figyelembe is vesszük őket. 

Az első szám debütálását követően szerencsére sokkal többen jelentkeztek a felhívásunkra is, a jelentkezők között pedig számos potenciális Random alkotót találtunk, ezért várhatóan a jövőben további írók és rajzolók is bemutatkoznak majd a magazinban, amely ezáltal még változatosabb és még "színesebb" lesz.

A második számunk előkészületei már folyamatban vannak, és próbáljuk minél előbb tető alá hozni a dolgot, hogy ne kelljen túl sokat várnotok a már sokkal színvonalasabb, és összeszedettebb Random #2-re, ami a jelek szerint a tavasz folyamán érkezik majd.

Köszönjük a bizalmat és a türelmet.

De addig a blog sem kerül a tetszhalál állapotába, ha nem is napi rendszerességgel, de továbbra is frissíteni fogjuk infókkal, előzetesekkel, hogy érdemes legyen menetközben is visszanézni. És természetesen a további véleményeket is várjuk.

A Random első száma pedig mostantól a jobb oldali sávból is elérhető.

1 komment

Címkék: szolgálati közlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.12.12. 18:32:17

ja, az előzeteseknek nagyon örülnék, mert már kezdtem azon gondolkodni, hogy szimpatikusak vagytok, és be-be néznék én ide, ha már ott sétafikálok a geekzen, csak vajon mit fogok olvasni?
mert ha nem lesz semmi kítéve, akkor lankadni fog az érdeklődésem:)