Random Képregények

Utolsó kommentek

  • -Szűcs Gyula-: @Dagda: Mi is! :) (2015.12.09. 17:29) RANDOM #1
  • Dagda: @-Szűcs Gyula-: Örülünk, Vincent. :) (2015.12.06. 22:00) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Amigarockwell: helyes, helyes! :) (2015.11.04. 06:51) RANDOM #1
  • Amigarockwell: @-Szűcs Gyula-: Hűha, hirtelen azt se tudtam mi történt :) na majd meglessük ezt is :) (2015.11.01. 13:39) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Szentgyörgyi: @michhuli: @pvissza: @gamerZ: ELKÉSZÜLT A CAFE POSTNUCLEAR FOLYTATÁSA!!! Ami egyb... (2015.10.31. 12:12) Előzetes - Café Postnuclear #2
  • Utolsó 20

Képregényeink

2010.11.29. 17:00 Emtrexx

SOROZATOK

Magányos harcos tér haza szülőfalujába, hogy kipihenje a szent háború fáradalmait. De a falu közben elnéptelenedett, mintha lakosai hirtelen hagyták volna el, de csak miután furcsa bálványokat emeltek a határain. Mi történhetett az emberekkel? Meghaltak, vagy csak elmenekültek valami elől? A választ a faluban maradt egyetlen ember adhatja meg hősünknek. Ősi idők elfeledett vidékein egy vitéz harcos száll szembe misztikus ellenfelével. Fantasy.

Johnny Walker, az országutak harcosa csak azt csinálja, amit mindenki más a 2020-as évek Kárpát-medencéjében: megpróbál túlélni, ha kell, akár mások élete árán is. Posztapokaliptikus vízió.

Voltál már úgy, hogy egy kalandos éjszaka másnapján kínok és kétségek közt ébredtél, nem tudván pontosan, mi is történt veled a lefekvés előtti órákban? Azt hiszed igen? Ohohohó, neeem! Tarts velünk, és megtudod, milyen az, mikor valaki minden reggel rossz bőrben, más és más kihívással szembesülve tér magához! Szergej egy átlagosnak tűnő, pancser fiatal srác, akivel furcsa játékot játszik a sors. Hat részes misztikus vígjáték. 

A Város legendái életre kelnek. Jézus, az öreg ex-hippi és társai nem éppen szuperek, de még csak nem is feltétlenül hősök. Rossz arcú gengszterek és korrupt politikusok nyomában járnak, miközben útjukat vér, halál és könnyek szegélyezik. Ebben a szatírikus képregénysorozatban mindenkinek szét lesz rúgva a valaga, aki csak rászolgált. Akció-szatíra.


A jövő háborújában bevetik a robotokat is. Az emberi haderő szinte felőrlődik a mindkét fél által harcbaküldött halálosztó gépezetek tűzerejében. Sci-fi/akció.

Albozédiusz császár kénytelen tehetetlenül várni, hogy a túlerőben lévő ellenség a birodalma és annak fővárosa, Konstantinápoly ellen vonuljon. Utolsó lehetőségként felkeresi vén tanácsadóját, Kapoj apót, aki egy régi történet mesélésébe kezd, amelyben elmondása szerint ott leledzik a megoldás a király problémájára is. Történelmi fantasy. 

ÖNÁLLÓ TÖRTÉNETEK

1502. A hont éppen a török dúlja, midőn Burtájnak, a harcosnak egy különleges megbízatása adatik. Egy titokzatos lelakatolt ládát kell elvinnie Rezes atyának. A tartalmát még Burtáj sem ismeri, de hamarosan fény derül a ládikó és az atya sötét tikára is. Történelmi thriller.

Szólj hozzá!

Címkék: képregény

süti beállítások módosítása