Random Képregények

Utolsó kommentek

  • -Szűcs Gyula-: @Dagda: Mi is! :) (2015.12.09. 17:29) RANDOM #1
  • Dagda: @-Szűcs Gyula-: Örülünk, Vincent. :) (2015.12.06. 22:00) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Amigarockwell: helyes, helyes! :) (2015.11.04. 06:51) RANDOM #1
  • Amigarockwell: @-Szűcs Gyula-: Hűha, hirtelen azt se tudtam mi történt :) na majd meglessük ezt is :) (2015.11.01. 13:39) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Szentgyörgyi: @michhuli: @pvissza: @gamerZ: ELKÉSZÜLT A CAFE POSTNUCLEAR FOLYTATÁSA!!! Ami egyb... (2015.10.31. 12:12) Előzetes - Café Postnuclear #2
  • Utolsó 20

Kalandgyár - Első rész

2014.03.19. 08:00 Geldrin

Sziasztok!

Következzék új tagunk, Malindovszky Ákos első munkája, a Kalandgyár bevezető epizódja, amely ezúttal a nem túl távoli jövőbe kalauzol bennünket!

Egy kis újítással is szeretnénk a kedvetekben járni, hisz' a magazint ezúttal nem a szokásos HTML megjelenítőben, hanem az ISSUU lapozójában olvashatjátok. A flash alapú megjelenítő számos kényelmi funkciót nyújt, mint például a könnyű navigáció, zoomolás, vagy a teljes képernyős megjelenítés. Extra bónuszként az ISSU lapozója teljesen platform függettlen, szóval ha kedvetek támadna okostelefonnal, vagy tablettel nekigyűrkőzni a kiadványunkhoz, akkor ezt is kényelmesen megtehetitek!

Hamarosan a többi kiadványunkat is olvashatjátok ebben a formátumban, addig is lájkoljátok az ISSU csatornánkat, és kukkantsatok rá Ákos alkotói blogjára is. A képregényhez pedig jó szórakozást, hamarosan újra jelentkezünk!

Kalandgyar01_borito300.jpg

Azonnali olvasáshoz kattintsatok a borítóra, vagy kicsivel lentebb akár letölthetitek PDF vagy CBR formátumban is!

pdf.png

cbr.png

komment

Címkék: magyar képregény Kalandgyár Virtuális valóság Malindovszki Ákos kalandgyar 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása