Random Képregények

Utolsó kommentek

  • -Szűcs Gyula-: @Dagda: Mi is! :) (2015.12.09. 17:29) RANDOM #1
  • Dagda: @-Szűcs Gyula-: Örülünk, Vincent. :) (2015.12.06. 22:00) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Amigarockwell: helyes, helyes! :) (2015.11.04. 06:51) RANDOM #1
  • Amigarockwell: @-Szűcs Gyula-: Hűha, hirtelen azt se tudtam mi történt :) na majd meglessük ezt is :) (2015.11.01. 13:39) RANDOM #1
  • -Szűcs Gyula-: @Szentgyörgyi: @michhuli: @pvissza: @gamerZ: ELKÉSZÜLT A CAFE POSTNUCLEAR FOLYTATÁSA!!! Ami egyb... (2015.10.31. 12:12) Előzetes - Café Postnuclear #2
  • Utolsó 20

Újévi köszöntő és hírlevél egyben

2012.01.02. 22:08 Chavez

Boldog Új Évet!

A Random Virtuális képregénymagazin stábja 2011-ben 3 kiadvánnyal, és összesen mintegy 400 oldalnyi képregénnyel jelentkezett, amiről szerénység nélkül állíthatjuk, hogy több, mint tisztességes teljesítmény. (Ennek ellenére az év végi összesítő képregénylisták számára rendre láthatatlanok maradunk.) Bár a visszajelzések és a kritikák száma elmaradt a várakozásainktól, a Random gépezet tovább dübörög 2012-ben is. Virtuális antológiánk harmadik, jubileumi száma az év elején kerül publikálásra, amiben természetesen folytatódnak sorozataink, illetve újabb alkotók is bemutatkoznak. Ennek promóciója hamarosan el is kezdődik a blogon, tehát érdemes lesz gyakrabban ránézni.
 
Ugyanakkor az új évre jelentősebb változásokat is tervezünk, szeretnénk ugyanis átszervezni a publikálási rendszerünket, amitől azt reméljük, hogy így az olvasók és alkotók számára is kényelmesebb lesz. A részletekről majd később, de addig is szívesen látjuk a véleményeteket arról, hogy ti milyen változásokat látnátok szívesen a bloggal vagy a megjelenésekkel kapcsolatban.
 
Végezetül hadd köszönjem meg a rendszeres és az alkalmi látogatóinknak a támogatást, a kritikákat, és egyszerűen csak hogy figyeltek ránk. Mi pedig megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy a 2012-es évben sokkal többen legyetek. 
 
Randomék

komment

Címkék: szolgálati közlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bayer Antal · http://neroblanco.blog.hu 2012.01.03. 07:03:57

"az év végi összesítő képregénylisták számára rendre láthatatlanok maradunk"

Mivel ilyeneket tudtommal eddig csak én tettem közzé, válaszolok a felvetésre.

Valamennyi összesítésben egyértelművé tettem, hogy mire vonatkozik: nyomtatásban megjelent, könyvesbolti illetve alternatív terjesztésben kapható képregényekre.

- Nem tartalmazza az újságos forgalmazásban kapható képregényfüzeteket.

- Nem tartalmazza a különböző periodicitású sajtótermékekben rovatként megjelentetett képregényeket.

- Nem tartalmazza a kizárólag elektronikus módon elérhető képrepregényeket.

Jó lenne, persze, olyan összesítést is látni, amelyik kiterjed mindezekre is, csakhogy az én kapacitásom is véges, és ezek átfogó figyelésére nem futja az időmből. Ezeket a területeket átengedem másnak, szabad a pálya.
süti beállítások módosítása